Bolunethaber.com

BOLU’YA 117 SAĞLIK PERSONELİ ATANDI

BOLU’YA 117 SAĞLIK PERSONELİ ATANDI

Sağlık Bakanlığı’nın 20 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin sonuçlar açıklandı.Alımlar kapsamında Bolu’ya da 117 sağlık personelinin ataması yapıldı.

Atamalarla ilgili  açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “AK Parti iktidarı olarak halkımıza her alanda en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çerçevede son atamalarla birlikte sağlık ordumuzu daha da güçlendirdik. İlimize de 117 sağlık personelinin ataması yapıldı. Dünyanın gıpta ile baktığı çok gelişmiş bir sağlık sistemimiz var. Bu sistemi daha da ileriye taşımayı ve milletimize daha kaliteli ve daha hızlı bir sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bütün sağlık çalışanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bolu’ya yapılan atamalar; hemşire, röntgen, tıbbı sekreter, anestezi, ortopedi, çocuk gelişimcisi, diyaliz, ebe, diyetisyen, ameliyat, elektronörofizyoloji, fizyoterapist, ilk ve acil yardım, sosyal çalışmacı, ağız ve diş sağlığı, psikolog, diş protez, fizik tedavi teknikeri, çevre sağlığı, laboratuvar, eczane teknikeri, dil ve konuşma terapisti branşlarında oldu.

117 sözleşmeli sağlık personeli yakın zamanda, Bolu merkez ile birlikte Kıbrıscık, Mengen, Mudurnu, Seben, Gerede, Göynük ve Dörtdivan ilçelerinde bulunan sağlık kuruluşlarında görevlerine başlayacak.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ