Bolunethaber.com

İZZET BAYSAL DEVLET HASTANESİNDE MUAYENEYE YENİ BİR BOYUT

İZZET BAYSAL DEVLET HASTANESİNDE MUAYENEYE YENİ BİR BOYUT

Bolu Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesinde muayene olmak isteyen ancak kendi çalışma saatlerinin uymaması nedeniyle fırsat bulamayan hastalar için akşam saatlerinde de poliklinik hizmeti verilecek.
Başvuranlar, hafta içi akşam 17:00- 20:00 saatleri arasında hizmet verecek olan “Mesai Dışı Poliklinik” hizmeti ile Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Ortopedi ve Nöroloji alanlarında açılan polikliniklerde muayenelerini olabilecekler.

İlk etapta halkımızın talepleri doğrultusunda hareket ederek  Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk, Ortopedi ve Nöroloji branşında hizmet vermeye başlayacak olan uygulamanın ilerleyen dönemlerde diğer branşlarda da yapılması ve başlatılan bu uygulama ile gün içerisindeki hasta yoğunluğunda önemli bir rahatlama gerçekleşeceği düşünülmektedir. Hastalarımız polikliniklerde muayene olabilmek için Mhrs182 hattı’nı arayarak www .mhrs.gov.tr adresinden veya hastanemizin https://izzetbaysaldh.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden randevularını alabilirler.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ