Bolunethaber.com

BEŞKAVAKLAR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI BUSE AYDEMİR:“KADIN ELİ DEĞERSE DÜNYA DEĞİŞİR”

BEŞKAVAKLAR MAHALLESİ MUHTAR ADAYI BUSE AYDEMİR:“KADIN ELİ DEĞERSE DÜNYA DEĞİŞİR”

Bolu’nun en eski mahallelerinden biri olan Beşkavaklar Mahallesi için Genç kadın muhtar adayı Buse Aydemir, ‘Kadın Eli Değerse Dünya Değişir’ sloganıyla muhtar adayı oldu. Aydemir, seçim çalışmaları için 7/24 hiç durmadan mahallesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

2024 yerel seçimleri için Beşkavaklar Mahallesi’nde muhtar adayı olan Buse Aydemir Bolu’nun en köklü mahallelerinden biri olan Beşkavaklar Mahallesinin örnek bir mahalleye olması için şeffaf bir yönetim anlayışıyla görev yapacağını her platformda dile getiren Aydemir, “Kadın Eli Değerse Dünya Değişir” sloganıyla, mahalle sakinleri için çalışmalarına devam ediyor.

“KADIN ELİ DEĞERSE DÜNYA DEĞİŞİR”

Açıklamalarda bulunan Buse Aydemir, “Bolu’muzun en merkezi en köklü mahallerinden biri olan Beşkavaklar Mahallemizin çok daha modern ve yaşam standartları yüksek bir hale dönüştürmek için ilk etapta hayata geçireceğim bazı çalışmaları şöyle özetleyebilirim: Mevcut semt pazarının genişletilmesi, çöp konteynerlerinin artırılması, sokak lambalarının kontrol edilerek daha modern hala getirilmesi, mahalle sakinlerimizle sık sık istişare etmek, kolektif akıl ve katılımcı bir anlayışla mahallemizi yönetmek, yaşlı bakıma muhtaç kişilerle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tespiti ve ihtiyaçlarının karşılanması için resmi kurumlarla ortak çalışma yürütmek, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için oyun alanlarının genişletilmesi, sokakların güvenliği için gerekli görülen kilit noktalara güvenlik kamera sistemlerinin takılmasını sağlamak, yeşil alanların arttırılması, mahalle sakinlerimizle Bolu’muzun tanınan turistik ve tarihi yerlerine geziler düzenlemek, sokak hayvanlarımıza insan sağlığını ve güvenliğini tehlikeye atmamak şartıyla sahip çıkmak. Siz değerli mahalle sakinlerimizin desteğiyle, Beşkavaklar Mahallesi’ni sadece Bolu’da değil, ülkemizde örnek bir mahalle haline geleceğine yürekten inanıyorum. Kadın Eli Değerse Dünya Değişir” dedi.

BUSE AYDEMİR KİMDİR?

“1986 yılında dünyaya gelen Buse Aydemir, uzun yıllar İstanbul’da yaşadı. 2016 yılında aldığı bir kararla iki çocuğuyla birlikte Bolu’ya yerleşti. Bolu’ya yerleştikten sonra şarküteri İşletmeye başlayan Aydemir, ardından gayrimenkul danışmanlığı yaptı. 8 yıldan beri yaşadığı ve çok sevdiği mahallesine hizmet etmek için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Beşkavaklar Mahallesi Muhtar Adayı olmaya karar verdi. Buse Aydemir kadın elinin değdiği yerin iyiye ve güzele nasıl evrildiğini göstermek İsteyen azimli çalışkan bir komşunuz”

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ