Bolunethaber.com

BAĞIMLI OLMA, ÖZGÜR OL

BAĞIMLI OLMA, ÖZGÜR OL

Bolu’da ki örgütlenmesini yeni tamamlayan Yeşilay Bolu Şubesi, çalışmalarına başladı. 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Köroğlu İlk ve Ortaokulu’nda, rehber öğretmenler eşliğinde öğrencilere hem Yeşilay anlatıldı hem de teknoloji bağımlılığı hakkında bilgiler verildi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bolu Şube Başkanlığı ile koordineli olarak Köroğlu İlk ve Ortaokulu’nda 1-7 Mart Yeşilay Haftası sebebiyle öğrencilerle buluşuldu. Okul Rehber öğretmeni Özlem Özden tarafından tüm sınıflarda Yeşilay faaliyetleri ve Teknoloji Bağımlılığına yönelik çalışmalar aktarılırken, Yeşilay videoları izlettirilerek eğlenirken öğrenmelerine katkı sağlandı.
Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül, “Yeşilay Bolu Şubesi olarak minik öğrencilerimize küçük hediyeler verilerek Yeşilay’dan bir hatıra ve anı kalması sağlanmıştır. Bu vesile ile emeği geçen Köroğlu İlk ve Ortaöğretim Okulu idarecilerimize, öğretmenlerimize ve çalışan personeline teşekkür eder başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ