Bolunethaber.com

MHP HER YERDE HER MAHALLEDE BİR BAŞKAN

MHP HER YERDE HER MAHALLEDE BİR BAŞKAN

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta yönetim kurulunu tam kadro toplayan MHP İl Başkanı İlhan Durak, bu kez de mahalle başkanları ile bir araya geldi.

14 Mayıs Genel Seçimlerinin Bolu’daki galibi Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlığını sürdürüyor. Özellikle geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 14. Olağan İl Kongresi sonrası çalışmalara hız veren İl Başkanı İlhan Durak, Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yerel seçimlerin yol haritasının masaya yatırıldığı geniş katılımlı toplantı sonrası Başkan Durak bu kez mahalle başkanları ile bir araya geldi. MHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ile KAÇEP Başkanı Sema Gülen’in yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundular.

“ALMIŞ OLDUĞUNUZ SORUMLULUK ZAFERİN KİLİT ANAHTARI OLACAK”
Toplantıda Başkan Durak, mahalle başkanlarından mahallelerdeki son duruma ilişkin bilgiler aldı. Mahallelerde yaşanan sorunların da aktarıldığı istişare toplantısında Durak, sahadaki çalışmalara daha çok önem vereceklerini belirtti. Yerel seçim sürecinde yapılacak çalışmalar ve atılacak adımların görüşüldüğü toplantıda konuşan İl Başkanı İlhan Durak, “Malumunuz önümüzde yeni bir seçim var. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin emir ve talimatları doğrultusunda 14-28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uzun bir süre sonra Bolu’muzda beklenen zaferimizin ardından şimdi sıra belediyelerde. Başta gerek Milletvekilimiz İsmail Akgül gerekse Merkez İlçe Başkanımız Hakan Aydın, KAÇEP Başkanımız Sema Gülen ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte sahada gece gündüz demeden hazırlıklarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki seçimlerin en önemli merkezleri mahallelerimiz. Sizler mahalle başkanları olarak mahallenizdeki sorunları ve gelişmeleri bizlere ne kadar doğru ve eksiksiz aktarırsanız bizler de sahada o kadar rahat ve yerinde çalışmalara imza atarız. Bu yönüyle almış olduğunuz sorumluluk 31 Mart akşamı özlemini duyduğumuz zaferin kilit anahtarı olacaktır” dedi.

DURAK’TAN KARARLILIK MESAJI
Konuşmasında kararlılık mesajını yineleyen Başkan Durak ayrıca, “İnşallah 31 Mart seçimlerinde Bolu Merkez başta olmak üzere tüm ilçelerimizde zafer Allah’ın izniyle Milliyetçi Ülkücü Hareketin olacaktır. Bizler inanıyoruz, sizlere güveniyoruz. Kutlu davamızın bilinci ile nasıl ki 14 Mayıs’ta zafere kavuştuk, 31 Mart’ta da zafere ulaşacağız. Bolu Belediyesinin burçlarına 3 hilalli sancağımızı asacağız. Aynı inanç ve azimle yolumuza emin adımlarla, kararlılıkla devam edeceğiz. Hep birlikte kıymetli şehrimiz Bolu’da hizmet belediyeciliğinin, hoşgörü belediyeciliğinin, şeffaf belediyeciliğin; kısacası MHP Belediyeciliğinin ne olduğunu tüm halkımıza göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ