Bolunethaber.com

MHP BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLHAN DURAK: BOLU’YU GENÇLEŞTİRMENİN VAKTİ GELDİ

MHP BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLHAN DURAK: BOLU’YU GENÇLEŞTİRMENİN VAKTİ GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak üniversite sınavına hazırlanan gençlere mektup göndererek başarılar diledi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi gençlere yönelik projeleriyle dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkanı Adayı İlhan Durak üniversite sınavına hazırlanan gençleri unutmadı ve mektup göndererek başarılar diledi. 
Durak mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Bende on beş yıl öncesizler gibi içinde vatan, millet ve memleket sevgisiyle benzer sınav heyecanları yaşadım. Çocukluğumdan beri en büyük hayalim doğup büyüdüğüm ülkeme ve güzel şehrime hizmet etmekti. Bu hayali içimde yaşatan kişi Bolu’muzun Babası İzzet Baysal oldu. Onun Bolu’ya olan karşılıksız sevgisi ve yaptıkları, içimdeki memleket sevgisini yeşertti. Şimdi, Bolu için kurduğum tüm hayallerin gerçekleşme vakti geldi. 31 Mart seçimlerinde Bolu Belediye Başkan Adayı olarak huzurunuzdayım. İnanıyorum ki hep birlikte el ele vererek Bolu’muzu kültür, sanat, turizm ve bilimin merkezi haline getireceğiz. Vatan sevgisinin ona hizmetle ölçüleceği bilinciyle kalkınmada öncü, temiz ve güvenli bir şehri hep birlikte inşa edeceğiz. Kentimizi gençleştirmenin vakti geldiğini düşünüyorum. Aziz Atatürk’ün ifade ettiği gibi “Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar.” Bizlerde Bolu’muza hizmet yolunda sizlerin yüksek enerjisiyle asla yorulmayacak başladığımız yürüyüşü koşar adımlarla devam ettireceğiz. Bolu gençliğin çok olduğu ama sosyal aktivitenin maalesef az olduğu bir şehir. Bolu’yu gençlerimizin keyif aldığı, mutlu olduğu bir gençlik şehri haline getirmek için birçok proje hazırladık. Sizlerin ve kıymetli hemşerilerimizin destekleri ile Bolu’nun potansiyelini ortaya çıkaracak, hem sosyal, hem kültürel, hem de kalkınma anlamında öncü bir şehir haline getireceğiz. Sevgili gençler, sizlerle el ele ve gönül gönüle verince bizler Bolu’muzda henüz yazılmamış destanların parlak kahramanları ve hayalleri gerçeğe dönüştürecek potansiyel güçleriz. İnanıyorum ki milletine hizmet yolunda en kutsal vazifelerden birini kendi geleceği için ideal olarak kabul etmiş, siz değerli kardeşlerimle birlikte içimizdeki bu heyecan ve ülkü hiçbir zaman eksilmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, gireceğiniz tüm sınavlarda, eğitim hayatınızda ve yapacağınız her işte, başarılar diliyorum.
Sizleri sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum.”dedi.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ