Bolunethaber.com

ÇELİKKOL’DAN ÖZLÜ’YE TARİH DERSİ

ÇELİKKOL’DAN ÖZLÜ’YE TARİH DERSİ

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün Bolu Dağı isminin yanlış olduğunu ve Düzce Dağı olması gerektiğini söylemesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol “Orası Bolu dağı diye anılırken haritada Düzce diye bir şehir yoktu” diyerek tepki gösterdi.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ”Bolu Dağı” isminin coğrafi olarak yanlış olduğunu asıl isminin ”Düzce Dağı” olması gerektiğini belirttiği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol sert sözlerle tepki verdi.
Çelikkol, Bolu Dağı’nın 600 yılı aşkın bir süredir aynı isimle anıldığını ve öz be öz Bolu’ya ait olduğunu vurguladığı paylaşımında “Bolu dağı, Tarih boyunca dağları ve tabiat güzellikleri ile anılan cennet şehrimiz Bolunundur, Bolulularındır. 600 yılı aşkın bir süredir Bolu Dağı olarak isimlendirilen bu dağ öz be öz Bolu’ya aittir. Düzce ilimizin ismiyle “dağ” kavramı tezatlık oluşturmaktadır. Orası Bolu Dağı diye anılırken haritada Düzce diye bir şehir yoktu. Bu minvalde Sayın Düzce Belediye Başkanının yaptığı açıklamaları tekraren gözden geçirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Quraşdırma tamamlanmadan tətbiq işə düşməyəcək. işləyən cihazınızda 1win yükle 1win mobil tətbiqetməsində hər bahis seçimini ən uzun nəzərdən keçirək. apple cihazları olan azərbaycanlı Bu kodla istifadəçi oyununun ilk doldurulmasından ikiqat hesabla əldə edilə bilər. ona daxil olmaq uzaqdandır Hesabınızı doldurduqdan sonra siz hesaba köçürdüyünüz məbləğdən 5 dəfə daha para olacaq bonus balansı alacaqsınız. 1 win