Bolunethaber.com

BOLU’NUN TALEPLERİNİ BAKAN KOCA’YA İLETTİ

BOLU’NUN TALEPLERİNİ BAKAN KOCA’YA İLETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek ilimizde eksik olan sağlık hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Akgül, Bakan Koca’ya ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu’nun sorun ve taleplerini Ankara’da gerekli yerlerle görüşerek çözmek için mesaisini sürdürüyor. Bu kapsamda Milletvekili Akgül, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı Bakanlıkta ziyaret etti. 

Akgül, ziyarette Bolu’nun sağlık alanındaki eksikliklerini ve gelen talepleri Bakan Koca’ya iletti. İlimizdeki sağlık hizmetlerine ilişkin Bakan Koca ile istişarelerde bulunan Akgül ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, ilimiz ve bölgemiz hastanelerinin büyük eksiği olan Çocuk Kardiyoloji Uzmanı ihtiyacı, 400 yataklı hastane yapımı ve Ruh Sağlığı Hastanemizin Psikiyatri Doktoru ihtiyacı hakkında taleplerimizi ilettik.  Sayın Bakanımıza ilimizin ihtiyacı olan taleplerimiz ile ilgili hassasiyetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ