Bolunethaber.com

DURAK’TAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

DURAK’TAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı olarak mesaj yayımlayarak Dünya Kadınlar Gününü kutladı. 

Dünyada ki her şeyin kadının eseri olduğunu dile getiren MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Türk toplumunda kadının önemine değindi. 

KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HERŞEY GÜZELLEŞİR

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasında şu ifadelere yer verdi; “Dünyadaki her şeyin kadının eseri olduğunu düşünüyorum. Elinizi dokuduğunuz yerde güller açmakta elinizi ve emeğinizi çektiğiniz her yer ise çoraklaşmakta. Bu nedenle sizler medeniyetin gerçek kahramanlarısınız. Kadın; dokunduğu her şeyi güzelleştiren, sevgisi ile iyileştiren, emeği ile güçlendiren, ilhamı ile büyüleyen bir varlıktır.  Dünyada insanlık adına ne yapılmışsa arkasında kadının eli ve sevgisi vardır.  Dünden bugüne tüm yaşananlar bize göstermiştir ki kadınları güçlü ve sağlıklı olan toplumlar, büyük medeniyetler yaratmıştır. Türk milleti 21. yüzyılda kadın kahramanlarıyla dünyadaki saygın yerini çoktan almıştır. Aziz Atatürk’ün ifade ettiği gibi “Dünyada hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez.” Türk milletinin bugünlere gelmesinde kuşkusuz en büyük takdir ve övgü kadınlarımıza aittir. Bu nedenle övgülerin en güzelini hak eden kadınlarımızla birlikte aşamayacağımız engel, üstesinden gelemeyeceğimiz sorun olmayacaktır. İnanıyorum ki daha güzel bir Bolu, daha güzel bir Türkiye ve daha güzel bir Dünya için el ele vererek tüm güzel hikayeleri birlikte yazacağız. İnsanlığın gerçek kahramanları gününüz kutlu olsun. 

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ